Mens+ Werk

We zien het elke dag weer terug komen in de zakelijke wereld; problemen die zich voordoen op de werkvloer ontstaan veelal doordat medewerkers en bedrijven niet voldoende bij elkaar aansluiten. Kennis en kunde kan geleerd worden wanneer nodig, maar cultuur is lastiger bij te brengen. Dat is dan ook het uitgangspunt van Mens+ Werk. De focus ligt daarom bij ons op het secure proces van werving en selectie, waarbij wordt gekeken naar het bedrijf en de bijhorende bedrijfscultuur.


Bij Mens+ Werk doen we moeite om deze cultuur te leren kennen en hierbij de juiste persoon te vinden. Dit brengt met zich mee dat we niet altijd alle mensen of bedrijven verder kunnen helpen, kwaliteit van de samenwerking gaat bij ons voor. Wanneer we echter de samenwerking aan gaan, wordt u ook met zekerheid verder geholpen en zullen wij tot het uiterste gaan om de juiste match voor zowel de werkgever als de werknemer te creëren.

De krachten van Mens+ Werk

Corné Buijs


HRM specialist

Jolanda 

Lamers

Office Assistente

 Cees Mertens

 

HRM specialist

Desiree 

Lapree

Recruiter

Of kom je 

werken als..

Open sollicitatie

Welke bedrijven werken samen?

Mens+

Wij ondersteunen mkb-bedrijven in alles omtrent personeelszaken. Wij bieden HR services van arbeidswetgeving tot aan verzuimbegeleiding en van conflicthantering tot aan werving en selectie. Dit doen we door praktische P&O begeleiding te bieden, zodat u met focus en duidelijkheid uw bedrijfsdoelstellingen haalt. Wij staan voor daadkracht, oplossingsvermogen en totaliteit. Wij geven praktisch advies en maken gebruik van moderne tools om u te ondersteunen waar nodig is.

Mens+Werk

"HIRING THE BEST IS YOUR MOST IMPORTANT TASK!" - Steve Jobs

Brightbull.nl

Eindhovens platform waar de match tussen werkgever en werknemer praktisch tot stand komt.

Heeft u nog vragen, of wilt u in contact komen?

Schroom niet om contact op te nemen!

arrow_drop_up arrow_drop_down