arrow_drop_up arrow_drop_down

Vacature Planner / Werkvoorbereider Staalbouw

Als Planner / Werkvoorbreider Staalbouw ga je zorgdragen voor een zeer efficiënte afdeling waar kwaliteit, snelheid, netheid, veilig werken en klantgerichtheid voorop staan. Je geeft leiding aan een team van medewerkers en je maakt deel uit van het MT. Je rapporteert aan de operationeel manager als wel aan de directeur.


Dit ga je doen:

Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks aansturen van het team productiemedewerkers en het team montage medewerkers. Hieronder wordt verstaan het vrijgeven van werkorders aan de productie volgens het vooraf opgestelde productieplan en vrijgeven van de montage opdrachten. Het aansturen van beide processen is een samenspel met de afdeling engineering. Werkorders zodanig inplannen/herschikken en vrijgeven dat ook doelstellingen aangaande de doorlooptijd in productie en montage gerealiseerd kunnen worden. Dagelijks inplannen van nieuwe orders met als doel zo dicht mogelijk bij de door de klant gewenste verzenddatum te blijven. Bepalen van de productievolgorde en eventuele aanpassingen hiervan. Signaleren van materiaalproblemen en het aandragen van oplossingen bij eventuele knelpunten. Signaleren van capaciteitsproblemen en hierbij oplossingen aandragen. Informatieverstrekking geven aan de verkoop, inkoop, enginering en montage en productieafdelingen. Bewaken van montage en productievoortgang en verwerken in het Excel week digitale planbord. Administratief ondersteunende werkzaamheden zoals urenregistratie en bijhouden van het week planbord. Controle doormiddel van steekproeven bij de mono-parts. Zorgdragen voor orde en netheid in de hal, magazijn en buitenterrein. Werken volgens de laatst gestelde NEN-normeringen.


Overleg en organiseren

Je draagt zorg dat de afdelingen optimaal functioneren en faciliteert de medewerkers om gevraagde taken zo goed mogelijk te realiseren. Voert in overleg met de operationeel manager werkoverleg en rapporteert dan aan hem. Draagt in het overleg bij aan het doorvoeren van verbeteringen en wijst collega’s op zaken die anders kunnen en moeten. Spreek de medewerkers aan op hun gedrag en in overleg voer je disciplinaire maatregelen door.


Wie ben je?

Je hebt een technische opleiding MBO+/HBO werk en denk niveau. Kennis van ERP en Cad pakketten, lasvaardigheden en metaal en of oppervlakte bewerkingen. Brengt heldere structuur aan in de logistieke processen voor de afdeling. Je bent de spin in het web en signaleert op tijd en onderneemt de daarvoor benodigde actie. Een sterke leider en people manager. Klantgericht en resultaat gericht werken. En geen 8 tot 5 mentaliteit.


Bij komende zaken:

Meedraaien in een roulatiesysteem van 1 maal per vier weken werken op zaterdag ochtend van 7.00 uur tot 12.00 uur. Het doel is het stimuleren van particuliere verkoop.


Toekomst

Als Planner / Werkvoorbereider Staalbouw lever je een bijdrage aan de groei en kwaliteit waar wij als bedrijf voor staan en je volgt daarom waar nodig scholing als dit gewenst is. Je kijkt naar vragen uit de markt en draagt zorg voor een passende oplossing.


Wat bieden we je?

Wij bieden je een dynamische job binnen een prettig bedrijf met een fijne werkcultuur. Uiteraard sluiten het salaris en de secundaire arbeidsvoorwaarden aan bij de functie.


Interesse?

Ben je geinteresseerd in deze job? Reageer dan via sollicitatie@mens-plus.nl waarbij wij graag jouw volledig en uitgebreide CV ontvangen. Wil je vooraf meer informatie? Bel dan even naar 085 78 20 577.