"HIRING THE BEST IS YOUR MOST IMPORTANT TASK!" - Steve Jobs

Tijdelijk personeel

Heeft u verzuim, piekbelasting of een periode van kennistekort? Een flexibele schil is een waardevolle oplossing om het werk toch gedaan te krijgen. Iedere flexoplossing heeft zijn voordeel en nadeel of het nu om ZZP-werk of uitzenden gaat. In ieder van deze gevallen biedt Mens+werk u een oplossing.


* Opvang van verzuim, piekbelasting of   kennistekort

* Te betalen per uur

* Buiten uw loonlijst om

* Geen verzuimkosten of reïntegratieverplichting

* Geen ontslagprocedure


Heeft u geen idee hoe lang de periode zal duren waarin u extra handen of kennis nodig heeft? Tijdelijk personeel is dan de oplossing. Heeft u behoefte aan deze oplossing? Klik op de knop hieronder!

Een vaste periode

Zwangerschapsverlof? Een project? Of een bijzonder grote opdracht binnen gehaald? Dan is detachering of ZZP de optimale oplossing. U biedt de medewerker helderheid en vastigheid voor een bepaalde periode en u ondervindt daarbij geen werkgeverslasten.


* Extra handen voor een vooraf bepaalde   periode

* U bent verzekert van een extra medewerker

* U betaalt de vooraf overeengekomen uren

* Flexibel personeelsbestand

* Zonder de financi├źle risico's

* Zonder administratieve rompeslomp


U heeft een idee of een ruime schatting van de duur van de periode? En u wilt graag zoveel mogelijk zekerheid? Dan kiest u voor deze constructie. Klik op de knop hieronder en ontdekt wat we voor u kunnen doen!

Een vast dienstverband

Een medewerker gaat weg of u heeft te maken met groei, en natuurlijk wilt u graag de beste medewerkers aan uw bedrijf binden. Werving en selectie is dan de beste keuze. Mens+ werk neemt u dit arbeidsintensieve proces uit handen.


* Keuze uit maximaal 5 kandidaten

* Wij stellen SEO-waardig functieprofiel op

* Wij vinden de beste kandidaat voor uw team

* Toegang tot diverse databases

* Uitgebreide screening en referentiecheck

* Nieuwe mensen direct aan uw bedrijf   verbonden


Omdat u de beste kandidaat wilt voor uw team maken wij gebruik van een uitgebreide screening bij ons werving en selectieproces. Wilt u deze uitbreiden met een passend assessment? Dat is mogelijk! Klik hieronder en wij gaan voor u aan de slag! 

arrow_drop_up arrow_drop_down